Back to top

Over Top Team Pro

Met het Top Team Pro dakdekkersnetwerk wil  Eternit bouwers en verbouwers  helpen om een goede en betrouwbare dakdekker in de  regio te vinden.

Top Team Pro is een netwerk van Eternit voor dakdekkers. Ga je bouwen of renoveren? En doe je een beroep op een Top Team Pro dakdekker? Dan mag je erop vertrouwen dat je nog vele jaren onbezorgd van je dak of gevel kunt genieten!

Eternit, bouwen zonder zorgen

Eternit inspireert jou graag met duurzame en creatieve materialen voor de volledige gebouwschil. Allemaal geproduceerd in vezelcement, een natuurlijk materiaal met ontzettend veel mogelijkheden. Op vandaag vind je in ons gamma verschillende materialen voor dak en gevel: strakke en gestructureerde leien en gevelstroken, vlakke gevelpanelen, golfplaten en alle toebehoren zoals onderdaken en Solesia geïntegreerde zonnepanelen. 

Eternit NV behoort tot Etex, een Belgische industriële groep in bouwmaterialen. De bedrijven van Etex vormen een wereldwijde organisatie met meer dan 17.500 toegewijde mensen en zijn actief in 45 landen verspreid over de hele wereld.

Top Team Pro: de top van het dak

Op zoek naar een ervaren dakdekker? Een vakman met het Top Team Pro label van Eternit werkt volgens de regels van de kunst, met de juiste bouwmaterialen. Het zijn professionele dak- en gevelexperten die onze producten tot in de puntjes kennen en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in hun sector. Wil je een dak leggen of de gevel van je woning renoveren? Dan kan je altijd bij hen terecht voor betrouwbaar advies. Als vakmannen met jarenlange ervaring in dak- en gevelwerken weten ze precies hoe ze je kunnen voorthelpen met het oog op het gewenste resultaat. Daarom bieden we ook 5 jaar extra garantie op de installatie van je dak als je voor een Top Team Pro dakdekker kiest.

Zoek nu een Top Team Pro dakdekker in je buurt